Antena Căutare

Personaje inedite în fața chefilor! Ea e femeia - fachir, cu limba tăiată și tatuaje pe tot corpul!

Alexia nu-și știe numărul tatuajelor, a început de la 13 ani și se întind pe 85% din suprafața corpului. Este fachir, iar imaginea sa pare înfricoșătoare la prima vedere. Însă, se declară un artist modern, iar bucătăria este o provocare pentru ea.

Alexia nu-și știe numărul tatuajelor, a început de la 13 ani și se întind pe 85% din suprafața corpului. Este fachir, iar imaginea sa pare înfricoșătoare la prima vedere. Însă, se declară un artist modern, iar bucătăria este o provocare pentru ea.

Vine în fața chefilor cu un preparat tradițional spaniol, "fidea valenciană cu noodles și pui", însă apariția sa în platou este cea care îi uimește pe cei trei jurați. Preparatul, în schimb, primește ceva critici. Cum votează chefii?

Are 12 ani, plete în vânt și un zâmbet cuceritor! Ionuț le-a pus burger în farfurie chefilor: "Ești bun, mă copile,... Clejanii au ajuns la cratiță! Viorica a gătit, apoi a trecut la microfon. Chef Bontea: "Ăștia au primit carne. Mie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Citește și
x