Antena Căutare

Prima confruntare a încins spiritele la „Chefi la cuțite”! Show-ul a fost lider de piață

    Luni seară prima confruntare pe echipe a adus și primele ciocniri în bucătărie.

Luni seară prima confruntare pe echipe a adus și primele ciocniri în bucătărie.

Spiritele s-au aprins, orgoliile s-au inflamat, emoțiile au pus stăpânire pe concurenți, banda s-a întors în viața chefilor, iar aceștia au retrăit presiunea așteptării voturilor, dar au făcut și prima eliminare: Gemelina a fost cea care, la finalul serii, a pierdut lupta și a plecat acasă, înconjurată însă de afecțiunea și susținerea celorlalți concurenți care s-au atașat de ea.

Ediția de luni a fost din nou lider de audiență, astfel că în momentul de maximă audiență de la 21.44 Antena 1 obținea pe publicul comercial un vârf de 13,5 puncte de rating și 34 de procente din cota de piață.


În intervalul orar în care a fost difuzată, 20.29-23.25, emisiunea „Chefi la cuțite” a fost lider de piață cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 10,6 puncte de rating și 29 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,1 puncte de rating și 16,8 % cota de piață. Iar la orașe, Antena 1 a condus cu 7,6 puncte de rating și 17,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv ocupa locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 6,1 puncte de rating și 14 procente din cota de piață.

Mâncare românească în meniul de marți la „Chefi la cuțite”

Cea de-a doua confruntare care va avea loc marți, de la 20.30 aduce cele trei echipe față în față cu mâncarea românească. Acestea trebuie să tragă la sorți între specificul culinar oltenesc, ardelenesc și moldovenesc și să gătească farfurii arătoase și gustoase.

Echipa verde condusă de chef Bontea e în minoritate pentru că a pierdut-o pe Gemelina, în vreme ce chefii Dumitrescu și Scărlătescu sunt tot mai deciși să nu cedeze.

În plus, cei care vin la jurizare sunt specialiști din restaurantele din Capitală, bucătari sau chelneri, astfel că atenția celor trei echipe trebuie sporită pe detalii. Nervii întinși la maximum și presiunea concursului îi aduc pe cei trei chefi marți seară la cuțite… verbale: cei trei ajung să se răfuiască în bucătărie pentru că au opinii diferite, astfel că Gina e nevoită să îi strângă pe toți trei la o discuție.

Despre ce e vorba, telespectatorii Antena 1 află marți de la 20.30.


Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si All urban
Perioada 3 aprilie 2017

Începutul a fost crunt pentru chefi! Dumitrescu, călcat pe nervi de colegul mov: "Mama s-a rugat de mine să-l las p... Deliciu DE POST! Secretul pentru a obține cea mai savuroasă fasole bătută. Vei iubi această rețetă!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x