Antena Căutare

Scărlătescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, înconjurat de domnișoare! Ce tematică surpriză a ales chef Cătălin pentru petrecerea cu 400 de invitați

Simpaticul chef a dat o petrecere despre care se va vorbi mult timp în showbiz! Peste 400 de invitaţi, mai ceva ca la o nuntă.

Simpaticul chef Scărlătescu a dat o petrecere despre care se va vorbi mult timp în showbiz! Peste 400 de invitaţi, mai ceva ca la o nuntă.

Numai că, în loc de mireasă, zeci de domnişoare superbe au roit în jurul sărbătoritului. Iar aroganţele au fost mai ceva ca cele din cluburile de fiţe.

Invitaţii s-au distrat de minune la petrecerea aniversară a celui mai cunoscut şi dorit chef din România. Şi pe bună dreptate, pentru că domnişoarele au roit toată seara în jurul lui şi l-au făcut pe Scărlătescu să se simtă mai ceva ca un adolescent.

Petrecerea a fost una cu tematică, toţi invitaţii au purtat haine marinăreşti. Şi bineînţeles că nu a putut lipsi băutura care de această dată nu a fost adusă cu roaba sau tancul ci a fost pusă în piscine gonflabile!

Gina Pistol, sexy și seducătoare în pat! Blondina de la „Chefi la cuțite” și-a înnebunit fanii cu ultima apariție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x