Antena Căutare

„Și afară plouă, plouă, și-i trecut de ora nouă...” Gina Pistol, minirecital în culisele show-ului „Chefi la cuțite”. O vom vedea la „X Factor”?

Gina Pistol este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar aparițiile sale nu lasa indiferent niciun bărbat. Ei bine, frumoasa prezentatoare "Chefi la cuțite"  are și alte atuuri, în afară de un chip de păpușă și o carismă care v-a cucerit și pe voi!

Gina Pistol este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar aparițiile sale nu lasa indiferent niciun bărbat. Ei bine, frumoasa prezentatoare "Chefi la cuțite" are și alte atuuri, în afară de un chip de păpușă și o carismă care v-a cucerit și pe voi!

Da, are o voce frumoasă! Cel puțin asta reiese din minirecitalul din culisele emisiunii „Chefi la cuțite”.„Și afară plouă, plouă, și-i trecut de ora nouă...”. Hmmm, ați prins ritmul?

Pe noi ne-a cucerit! Mânuiește „cuțitele” la fel ca mingea de kendama! „Mâncarea se atinge, se aude și se simte!”... Un inginer și „un bărbat la cratiță” a venit fără știrea părinților în concurs! „Te vor dezmoșteni!” Se va lăsa cu ceart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x