Antena Căutare

Un vis împlinit! Gianny Bănuță, câștigătorul ”Chefi la cuțite”: "Am învățat să gătesc de foame"

Gianny Bănuță, câștigătorul Chefi la cuțite, a avut o copilărie extrem de grea. Mama sa aștepta să plece din locuință ca să poată pune masa. Bucătarul a ajuns să gătească de foame.

A avut un vis şi nu s-a lăsat până nu l-a transformat în realitate. Gianny Bănuţă, elevul lui Cătălin Scărlătescu, a câştigat aseară cel de-al treilea sezon al emisiunii "Chefi la cuţite".

Un vis pe care l-a îndeplinit, chiar dacă destinul i-a pus de multe ori piedici. Înainte să devină bucătar, Gianny a fost nevoit să doarmă, deseori, pe stradă.

Gianny a avut o copilărie extrem de grea. Nu a fost un copil dorit, iar mama sa obișnuia să-l dea afară din casă. Bucătarul a ajuns să gătească... de foame.

Acesta a venit în platoul emisiunii ”Răi da buni” de la Antena Stars și i-a dezvăluit lui Mihai Morar povestea sa de viață.

Gianny Bănuță a avut o viață cu gust amar! Mama câștigătorului ”Chefi la cuțite” i-a trasmis un prim mesaj, după ce l-a ... Gianny, câștigătorul „Chefi la cuțite”, surpriză uriașă pentru susținători! „De ziua mea voi găti pentru 400 de copii! Ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x