Antena Căutare

Una bucată ardeleancă deloc molcomă i-a pus gând rău burlacului Scărlătescu. Ceilalți chefi: „De când am așteptat să vină cineva să-l ia!”

Farfurie cu surprize pentru Cătălin Scărlătescu luni seara la „Chefi la cuțite”. Imediat după jurizarea unei farfurii inedite, simpaticul bucătar are parte de un moment cu totul și cu totul neprevăzut: în spatele ușilor se află o ardeleancă dintr-o bucată, cu vorbele la ea, care îl cere în căsătorie pe burlacul din juriu imediat ce intră în platou.

Farfurie cu surprize pentru Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”!

Imediat după jurizarea unei farfurii inedite, a unui platou pescăresc, simpaticul bucătar are parte de un moment cu totul și cu totul neprevăzut: în spatele ușilor se află o ardeleancă dintr-o bucată, cu vorbele la ea, care îl cere în căsătorie pe burlacul din juriu imediat ce intră în platou.

Trecută prin multe în viață, frumoasă, la 41 de ani, Angi care locuiește în Spania, e decisă să-l ia de soț pe chef Scărlătescu. O adevărată apariție, Angi reușește să îi cucerească pe cei trei jurați. Femeia mărturisește că are două scopuri clare: să ia cuțitul, dar, cel mai important, să se mărite cu chef Scărlătescu.

„Lui îi place să gătească, mie îmi place să gătesc!”, a recunoscut frumoasa Angi. Un pește cu mujdei care nu i-a displăcut „domnucului” Scărlătescu, deși ardeleanca noastră a uitat să pună sare în mămăligă, semn clar că nu e măritată!

Așa că focoasa brunetă nu stă pe gânduri și face cererea în platou, ba chiar îi va pune pe masă un inel, încurajată de glumele chefilor Dumitrescu și Bontea, care de câțiva ani buni tot încearcă să-l însoare pe colegul lor.

Angi l-a asigurat pe burlacul Scărlătescu că au unde sta în Spania, unde are o casă cu pereți de sticlă.

Se lasă oare cu o nuntă?

„Lingouri de ciocolată cu piure de piersici și cremă de mascarpone” preparate ca la carte de o moldo-sârboiacă stabilită... Chef Cătălin, ținta glumelor: e pufos pentru că are șosete flaușate! Jurații continuă lupta cu kilogramele: ”Pe Scărlăte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x