Antena Căutare

Bogdan și Daiana luptă la „Guess My Age” pentru visul de-a avea o casă! Ce surprize li se pregătesc?

Bogdan și logodnica sa, Daiana, au venit la emisiunea sa „Guess My Age-Ghicește vârsta” cu speranța că banii adunați îi vor ajuta să își ia o casă!

Bogdan și logodnica sa, Daiana, au venit la emisiunea sa „Guess My Age-Ghicește vârsta” cu speranța că banii adunați îi vor ajuta să își ia o casă!

Veniți tocmai de la Târgu-Jiu la emisiunea „Guess My Age-Ghicește vârsta”, aceștia stau momentan la părinții tinerei, dar speră că premiul câștigat la emisiune îi va ajuta să dea un avans de casă.

El este student la Conservator și este pasionat de cântat, iar Daiana are de gând să își încerce norocul la facultate în anul viitor.

Ce surprize li se pregătesc celor doi concurenți? Cât de mult îi vor ajuta pe Bogdan și pe Daiana intuiția, spiritul de observație, norocul, dar și noțiunile de cultură generală? Rămâne de văzut la emisiunea „Guess My Age”!

Mai multe despre concurenții de la „Guess My Age-Ghicește vârsta”:

Daiana Zupea și Bogdan Radu s-au cunoscut în urmă cu doi ani, însă ceva a început să se infiripe între ei în perioada examenului de bacalaureat. Locuiesc împreună la părinții ei, dar nu se gândesc neapărat la căsătorie, chiar dacă el a cerut-o deja de soție. Cu banii pe care speră să-i câștige la "Guess My Age - Ghicește vârsta" vor să plătească avansul pentru un apartament numai al lor.

Anna Lesko le-a băgat în buzunar 17.500 de lei unei românce și unui columbian, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”... Un fotomodel periculos de sexy i-a păcălit pe concurenții de la „Guess My Age”! Crezi că ghiceai vârsta acestei domnișoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x