Antena Căutare

A fost numit "Felina zburătoare" și a ajuns în Cartea Recordurilor! Cea mai lungă săritură a unei pisici (VIDEO)

Printre mai multe recorduri stabilite de către pisici, cum ar fi cea mai bătrână pisică în viață, cea mai grea sau cea mai ușoară, cea mai scumpă sau cea mai bogată pisică, se numără și cea mai lungă săritură a unei pisici, notează Agerpres.

Printre mai multe recorduri stabilite de către pisici, cum ar fi cea mai bătrână pisică în viață, cea mai grea sau cea mai ușoară, cea mai scumpă sau cea mai bogată pisică, se numără și cea mai lungă săritură a unei pisici, notează Agerpres.

Supranumită ''felina zburătoare'', pisica Alley și-a luat avânt, în modul caracteristic felinelor, și a reușit să sară de pe platformă pe alta, acoperind o lungime de 1,82 m. Evenimentul s-a petrecut la 27 octombrie 2013, în Austin, Texas, fiind ulterior înregistrat în Guinness Book of World Records 2015.

Alley este o pisică care a fost salvată de pe străzile orașului Chicago, SUA, de către Samantha Martin. Aceasta a observat faptul că ''pisicii de pe alee'' (''alley cat'' în limba engleză) îi plac săriturile, astfel a început să o antreneze, ajungând după mai multe exerciții să stabilească un important record Guinness.

''Atleta'' Alley alături de alte 14 pisici, doi șobolani albi, o marmotă și un cocoș numit ''Cluck Norris'' sunt vedetele circului Acro-Cats înființat în 2006 de Samantha Martin, potrivit site-ului www.stuff.co.nz.

Duminică, 18 octombrie, la ora 20:30 Antena 1 va difuza show-ul „Ham Talent”, dedicat tuturor iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii pentru mai multe detalii incredibile!

Mihai Petre, cu motocicleta prin București! Cum arată o zi din viața vedetei de la „Ham talent”... Animalele găzduite la masa juriului, tratate cu apă, biscuiți sau batoane de cereale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x