Antena Căutare

Erou cu pedigree! A vrut să-și dea viața pentru o femeie nevăzătoare! Ce gest a făcut un câine pentru stăpâna sa

Un câine a reușit să devină un adevărat erou național după ce a salvat viața stăpânei sale oarbe! Povestea este cu adevărat incredibilă!

Erou cu pedigree! A vrut să-și dea viața pentru o femeie nevăzătoare! Ce gest a făcut un câine pentru stăpâna sa Galerie
Un câine a devenit erou după ce și-a salvat stăpâna

Un câine a reușit să devină un adevărat erou național după ce a salvat viața stăpânei sale oarbe! Povestea este cu adevărat incredibilă!

Este cunoscut faptul că persoanele nevăzătoare își pot face viața mai ușoară dacă își iau un câine special dresat pentru o astfel de situație.

Asta a făcut și Audrey Stone. Și-a luat un superb exemplar de golden retriever dresat special pentru persoanele nevăzătoare.

Erou cu pedigree! A vrut să-și dea viața pentru o femeie nevăzătoare! Ce gest a făcut un câine pentru stăpâna sa

Animalul, pe nume Figo, mergea pe stradă alături de stăpâna sa. Era o zi ca oricare alta, doar că pericolul a apărut imediat.

Câinele a văzut că stăpâna s-a angajat într-o traversare periculoasă în care autobuzul venea cu viteză și atunci a decis să se arunce în fața femeii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Amândoi au fost răniți, dar animalul a făcut tot ce i-a stat în putință să o protejeze pe Audrey.

Rănit grav, câinele a fost imediat dus de urgență la veterinar, dar chiar și atunci a refuzat să fie despărțit de stăpâna sa! Medicii și martorii spun că nu au mai văzut niciodată un animal atât de devotat, care efectiv ignora durerea fizică și încerca doar să stea alături de stăpâna sa!

Așa cum era de așteptat, povestea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea!

O balenă ucigașă a învățat să...vorbească! Mamiferul salută, numără și își cheamă îngrijitoarea la nevoie!... Întâlnire de gradul zero între un câine și o...varză! Reacția animalului merită un premiu Oscar! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x