Antena Căutare

Gestul făcut de un câine pentru prietenul său a făcut înconjurul lumii! Până și salvatorii lor nu au mai văzut așa ceva!

După ce s-au rătăcit și nu au mai găsit drumul spre casă, doi patrupezi au stat nedespărțiți. Unul dintre ei a căzut într-un canal, iar celălalt a stat lângă celălalt timp de o săptămână.

După ce s-au rătăcit și nu au mai găsit drumul spre casă, doi patrupezi au stat nedespărțiți. Unul dintre ei a căzut într-un canal, iar celălalt a stat lângă celălalt timp de o săptămână.

Tillie, un câine din rasa golden retriever, şi Phoebe, din rasa basset, au fost dați dispăruți. După cinci zile de căutări, stăpânul celor doi câini a dat un anunţ referitor la dispariţia lor pe pagina sa de Facebook. Ulterior, un fermier a anunțat Asociaţia Vashon Island Pet Protectors că văzuse unul din câini pe proprietatea sa.

Surpriza a venit când stăpânul câinilor a mers acolo. Tillie l-a văzut pe stăpânul său, însă a ezitat să se apropie. Stând pe marginea unui canal, acesta a dat din cap şi a indicat, practic, că acolo mai este cineva. S-a dovedit că animalul a stat lângă celălalt câine, aflat în canal, timp de o săptămână, până când a venit ajutorul.

“Când am ajuns acolo, Tillie m-a văzut, dar nu a venit la mine”, a declarat unul dintre voluntarii VIPP. “S-a uitat la mine, de pe marginea acelui canal, a dat din cap şi mi-a indicat, practic, că acolo mai este cineva. Apoi am găsit-o pe Phoebel”, a completat salvatorul.

Cei doi câini camarazi au o stare de sănătate bună şi au evitat deshidratarea prin consumul apei de ploaie, scrie boredpanda.com.

În curând pe Antena 1 începe „Ham Talent”, cel mai mare show de televiziune dedicate iubitorilor de animale! Intră pe pagina de Facebook a emisiunii pentru mai multe detalii!

Un concurent de la „Ham talent” are peste 600 de accesorii de prins părul... Toată planeta s-a îndrăgostit de ele! Animale celebre care te-au cucerit din prima!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x