Antena Căutare

La mulți „HAMI”, Diana Munteanu!

Acum 37 de ani, jurata „Ham Talent”, Diana Munteanu, vedea pentru prima dată lumea, într-o zi de 15 decembrie

Acum 37 de ani, jurata „Ham Talent”, Diana Munteanu, vedea pentru prima dată lumea, într-o zi de 15 decembrie, în orașul de la poalele Tâmpei, Brașov. Diana este una dintre cele mai frumoase modele din România fiind, de asemenea, actriţa şi prezentatoare TV.

Încă de copil, Diana a fost fascinată de cinematografie, teatru, muzică și sport.

Copilăria: între dragostea pentru pian și antrenamentele de atletism

În copilărie, frumoasa Diana a luat lecţii de pian timp de patru ani şi a făcut opt ani atletism, absolvind un liceu de profil sportiv. Nu a fost o răsfățată, iar în adolescenţă, a lucrat într-o florărie pe timpul unei veri pentru a învaţă cum se câştigă banul.

„Primul meu job a fost în perioada vacanţei de vara din clasa a X-a. Am lucrat într-o florărie, ajutăm la aranjamentele florale, pentru că îmi doream să strâng bani, să plec în vacanţă, la mare. Din primii bani mi-am cumpărat o bluza care îmi plăcea foarte mult, dar pe care nu mi-o permisesem financiar până atunci. Am fost mândră că mi-am putut permite s-o cumpăr cu banii câştigaţi de mine. Şi acum mă gândesc cu plăcere şi nostalgie la bluziţă respectivă”, declara actriţa la începutul lui decembrie 2012, într-un interviu.

A lucrat în televiziune la MCM şi MTV România ca VJ. Mai târziu, a prezentat emisiunea „Conferinţa de presă” de pe Antena 2 şi recent emisiunea „Splash” de la Antena 1. Dragostea pentru televiziune a fost îmbinată pentru cea pentru filme, Diana jucând în mai multe filme: „Întoarcerea morţilor vii”, „Necropolis”, „Azucena” şi „Seed of Chucky”.

De animale, a fost îndrăgostită încă din copilărie, iar iubirea pentru „necuvântătoare”, talentate sau nu, i-a insuflat-o și fiului ei, David Cristian, în vârstă de șase ani.

„De ziua mea, florile mele preferate!!! Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urări și le întorc către voi înzecit!!!Love you all!”, a scris Diana Munteanu pentru fanii ei de pe Facebook în urmă cu puțin timp.

Ham Talent îi urează „La mulți ani!”

Cel mai rapid melc din lume: „S-a năpustit către linia de sosire!”... Concurenții își aduc întăriri pentru a fi siguri că prind un loc în marea finală „Ham talent”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x