Antena Căutare

Povestea frumoase Nala, pisicuţa abandonată urmărită de milioane de oameni pe Instagram

Cea mai populară pisică de pe Instagram se numeşte Nala şi are nu mai puţin de 2,3 milioane de fani din întreaga lume.

Cea mai populară pisică de pe Instagram se numeşte Nala şi are nu mai puţin de 2,3 milioane de fani din întreaga lume.

Felina locuieşte în Los Angeles, în casa lui Varisiri Mathachittiphan. Aceasta a adoptat-o pe Lana de la un adăpost unde fusese dusă de stăpânii ei iniţiali, atunci când era doar un pui.

Varisiri a povestit că imediat de a văzut-o s-a îndrăgostit de ea. Ulterior, i-a deschis şi un cont de Instagram, pentru a împărtăşi cu pritenii fotografiile amuzante cu pisica, scrie boredpanda.com.

"Chiar dacă nu mă gândisem niciodată să adopt o pisică, atunci când am văzut-o m-am gândit pur şi simplu că suntem sortite una alteia", a povestit amuzată Varisiri. "Motivul pentru care am decis să-i fac un cont de Instagram a fost să o arăt şi familiei şi prietenilor mei de acasă", a mai spus aceasta.

Contul Lanei de pe reţeaua de socializare a devenit imediat extrem de popular, fiind "urmărit" de pste 2,3 milioane de persoane.

"Nu mi-am imaginat niciodată că va avea atât de mulţi fani", a mărturisit stăpâna pisicii.

Vă mai amintiți de Bossulică? Prima felină angajată cu acte în regulă, invitată la „Star matinal”... VIDEO VIRAL! Uită de ploaie şi de monotonie! Ei sunt cei mai AMUZANŢI căţei din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x