Antena Căutare

Vedetele de la “Ham Talent” au inițiat campania de responsabilizare “Fii OM cu animalele”

“Ham Talent”, primul show de televiziune din Romania dedicat animalelor de companie, este o emisiune despre prietenie, despre emotie si despre relatiile nemaipomenite care exista intre om si animale.

“Ham Talent”, primul show de televiziune din Romania dedicat animalelor de companie, este o emisiune despre prietenie, despre emotie si despre relatiile nemaipomenite care exista intre om si animale.

Prin prisma incidentelor tot mai dese din ultima perioada legate de animale, “Ham Talent” si Antena 1 au demarat o campanie de responsabilizare sociala, “Fii OM cu animalele”, campanie ce isi propune sa traga un semnal de alarma in legatura cu atitudinea fata de necuvantatoare, sa vorbeasca oamenilor despre faptul ca orice tratament violent aplicat animalelor este complet gresit si nu trebuie trecut cu vederea.

“Animalele fac parte din ecosistemul nostru si echilibreaza lucrurile. Cred ca trebuie sa protejam si sa iubim tot ce are viata. Am un respect pentru viata in general. Nimeni nu are dreptul sa o afecteze intr-un mod negativ. Viata mi se pare un dar prea frumos ca sa-i facem vreun rau!”, a declarat Mihai Petre, unul din membrii juriului.

“L-am invatat pe David, fiul meu, sa respecte viata, sa-i ajute pe cei ce au nevoie si sa ii ocroteasca pe cei mai slabi”, povesteste Diana Munteanu, frumoasa jurata de la Ham Talent.

“Armonia se pastreaza cu respect ,dragoste si cunoastere, fata de nevoile lor!”, spune Gabriel Cocu. Beatrice Rancea, cunoscuta pentru dragostea nemarginita pe care le-o poarta animalelor, Pepe si Liviu Varciu s-au alaturat si ei campaniei si au indemnat oamenii sa raspandeasca acest mesaj.

Membrii juriului de la „Ham talent” sunt mari iubitori de animale!... Talente surprinzătoare, reprezentații rare și dovezi de generozitate fără limite în prima ediție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x