Antena Căutare

Chef Scărlătescu, aventuri culinare în Thailanda! "Am avut ocazia să mănânc un preparat cu totul și cu totul fabulos"

Pentru el orice vacanță sau excursie se transformă într-un pretext de a descoperi noi gusturi, rețete și ingrediente. Pentru că niciodată nu pleacă din țară doar pentru a se relaxa, nici anul acesta chef Scărlătescu nu s-a abătut de la acest obicei.


Pentru el orice vacanță sau excursie se transformă într-un pretext de a descoperi noi gusturi, rețete și ingrediente. Pentru că niciodată nu pleacă din țară doar pentru a se relaxa, nici anul acesta chef Scărlătescu nu s-a abătut de la acest obicei.

Aflat în Thailanda, unde a petrecut Revelionul, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a profitat de ocazie pentru a face cunoștință cu chefi locali și pentru a învăța o parte din secretele lor culinare. ”Am avut ocazia să mănânc în Koh Samui un preparat cu totul și cu totul fabulos, cu vită Wagyu, o vită de origine japoneză considerată a fi una dintre cele mai scumpe din lume, alături de un sos de curry senzațional. Nu m-am putut abține și am intrat în bucătăria restaurantului cu pricina, unde l-am cunoscut pe chef, Raden Kaew-U-Don. De la el am învățat chiar atunci să prepar sosul respectiv. A fost foarte pietenos și bucuros să îmi arate cum îl prepară, apoi am stat de vorbă și am făcut schimb de povești culinare, ca între bucătari. Sunt fericit ori de câte ori pot să-mi îmbogățesc cunoștințele”, povestește Cătălin Scărlătescu.


Cucerit de preparatele asiatice, cheful de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-a delectat cu multe alte preparate locale, de la celebra supă Ton Yum, la farfurii delicioase cu pește, fructe de mare sau vită.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x