Antena Căutare

Final de coșmar! Service-ul se termină cu două ELIMINĂRI spectaculoase!

Seara, care ar fi trebuit să aibă un final fericit, se încheie cu eliminarea echipei roșii din bucătărie. Băieții sunt nevoiți să le preia comenzile și să încheie service-ul, cu chiu cu vai

Seara, care ar fi trebuit să aibă un final fericit, se încheie cu eliminarea echipei roșii din bucătărie. Băieții sunt nevoiți să le preia comenzile și să încheie service-ul, cu chiu cu vai.

Ajunși la dormitoare, concurenții încep să-și aleagă persoanele pentru nominalizare. Pe buzele fetelor se află, ca de fiecare dată, Angela și Rebeca, din cauza lipsei de comunicare.

În fața celor trei chefi, fetele se încing puțin și își reiau certurile. Pentru a calma spiritele, Chef Sorin îi cheamă în față pe Maria, Mălina, Ciprian și Michael, punându-i să-și dea jos tunicile. Din fericire nu sunt trimiși acasă, ci doar avertizați să se implice mai mult.

Adevărații eliminați sunt Angela și Gabriel, care părăsesc competiția definitiv. "Ești moale Gabi! Poate ești un bun executant! Faci un sos barbeque excelent dar nu e suficient!" îi explică Chef Sorin.

Echipa băieților, la control ca la grădiniță! Albaștrii au fost nevoiți să scoată limba în fața lui Chef Sorin... Iadul bucătarilor a intrat la apă! Certurile dintre fetele se lasă din nou cu pahare aruncate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x