Antena Căutare

GOANA după cumpărături! Concurenții aleargă printre rafturi pentru ingredientele din preparatele lor!

Proba este probă! Legați, doi câte doi, concurenții sunt nevoiți să se aprovizioneze singuri pentru preparatele din seara aceasta și deci au ajuns la cumpărături

Proba este probă! Legați, doi câte doi, concurenții sunt nevoiți să se aprovizioneze singuri pentru preparatele din seara aceasta și deci au ajuns la cumpărături.

Condițiile nu sunt tocmai cele mai confortabile, având în vedere că rafturile se întind pe sute de metri, iar ei nu pot să se deplaseze decât împreună din pricina legăturilor. Echipa albastră pare să se descurce însă de minune, reușind să se organizeze pentru a termina cât mai repede cumpărăturile.

Cei din echipa roșie au parte însă de peripeții, la casă renunțând la câteva produse pentru a se încadra în bani. Puțin rămași în urmă, și ei se străduiesc să se mobilizeze pentru a-i ajunge din urmă pe ceilalți.

S-au trezit cu motocicliştii în casă! De la ritmuri de rock la mers cu bicicleta la cumpărături! Uite ce probă au primit... Peripeții pe bicicletă! Maria și Flori, mai mult pe jos decât pe șa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x