Antena Căutare

O seară specială! Concurenții gătesc pentru oaspeți de seamă!

Seara începe cu un service ce îi are ca invitați pe unii dintre cei mai speciali oameni. Oaspeții sunt persoane care nu s-au bucurat de faimă, dar care au realizat gesturi demne de lăudat pentru alți semeni de-ai lor

Seara începe cu un service ce îi are ca invitați pe unii dintre cei mai speciali oameni. Oaspeții sunt persoane care nu s-au bucurat de faimă, dar care au realizat gesturi demne de lăudat pentru alți semeni de-ai lor.

O profesoară de balet pentru copiii cu nevoi speciale, o doamnă atlet în vârstă de 88 de ani, voluntari ai asociației M.A.M.E, Daniel Osmanovici sau Dana Dorian și mulți alții. Preparatele trebuie să fie perfecte și să le aducă zâmbetul pe buze musafirilor.

Chef Sorin, care va coordona echipele, îi organizează pe stații. Paul și Gabi vor avea starterele, Frankie și Florin trebuie să se ocupe de carne, Ciprian are în sarcină peștele, Tudor și Michael sunt pe garnituri, iar deserturile sunt ale lui Raul.

Fetele vor fi și ele împărțite: Elena și Mălina pe startere, carnea le revin Angelei și Mălinei, Florina și Adriana se ocupă de pește, Maria și Monica se ocupă de garnituri, iar Rebeca se ocupă de desert.

Să-i dăm drumul! Concurenții se apucă de preparate și de pregătirea lor, însă par să pornească cu stângul. În echipa fetelor, Rebeca nu prea se descurcă să prepare singură desertul și îi cere sfaturi lui Flori.

"Efectiv fiecare ingredient i l-am dictat! Oare nu vine cineva să-mi spună că eu sunt pe pește nu pe desert?!" mărturisește Flori.

Totuși, Rebeca nu îi recunoaște meritele colegei sale: "Eu nu aveam nevoie de ajutorul lui Flori! Numai așa ca să îi dau importanță și să o testez!"

Epopeea paharului cu apă continuă la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”... Echipa băieților, la control ca la grădiniță! Albaștrii au fost nevoiți să scoată limba în fața lui Chef Sorin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x