Antena Căutare

Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu vin la iComedy pentru testul de cultură generală

Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu, asistentele lui Dan Capatos de la “Un show păcătos”, vin la iComedy, vineri, 6 decembrie, pentru a face faţă provocării la care Mikey Hash vrea să le supună

Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu, asistentele lui Dan Capatos de la “Un show păcătos”, vin la iComedy, vineri, 6 decembrie, pentru a face faţă provocării la care Mikey Hash vrea să le supună.

Ele vor trebui să răspundă la trei întrebări de cultură generală şi vor avea de trecut o probă practică: să demonstreze că ştiu să facă un nod la cravată. Ediţia de vineri a show-ului iComedy îl are ca invitat special pe Dan Capatos, care va prezenta emisiunea alături de Mikey Hash.

La mine la emisiune au trecut testul, să vedem dacă îl trec şi la iComedy. Dacă mi-e teamă să nu mă facă de râs? N-au cum să mă facă de râs mai mult de atât...”, a spus Dan Capatos, râzând, despre asistentele sale.

Cum s-au descurcat Loredana şi Ana Maria în platou la iComedy vedeţi vineri, 6 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

"Moş Crăciun şi prietenii săi" | Daniel Buzdugan, pregătit să-l încătuşeze pe Moş Crăciun... Ellie White filmează alături de Mikey Hash şi Ruţă la iComedy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x