Antena Căutare

Agitație maximă. Maestrul Dinescu a lansat cel mai tare post de radio. Un atac informatic aruncă stația în aer!

Marea lansare este pusă în pericol după ce hackerii i-au sabotat postul radio în care maestrul a investit o sumă importantă de bani

Marea lansare este pusă în pericol după ce hackerii i-au sabotat postul radio în care maestrul a investit o sumă importantă de bani.

Cum ora primei emisiuni se apropie, Drăgulin vine cu o idee genială. Rodica, femeia de serviciu, un talent înnăscut, dar nedescoperit are șansa de a le demonstra tuturor că esențele tari stau ascunse în mulți oameni simplii.

Atunci când începe să cânte, Rodica își lasă patronul cu gura căscată și în ciuda previziunilor sumbre, Radio Evergreen are parte de o lansare ca la carte, iar Rodica se transformă într-o vedetă de primă mână a muzicii mondiale.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x