Antena Căutare

Bătaie ca-n șapte păcate în recepția unui hotel din Paris. Roby Roberto și Malone schilodesc un hamal!

Parisul nu e un oraș pentru fricoși. Cei doi prieteni răbufnesc atunci când un angajat al hotelului încearcă să le ducă bagajele în camere

Parisul nu e un oraș pentru fricoși. Cei doi prieteni răbufnesc atunci când un angajat al hotelului încearcă să le ducă bagajele în camere.

Cei care spun despre români că sunt hoți sau infractori atunci când ajung peste hotare, se înșală amarnic. Roby Roberto și Malone au devenit într-o secundă cei mai vigilenți bodyguarzi pe care i-a văzut capitala Franței.

Dani Mocanu îl provoacă la bătălia rimelor pe Dorian Popa... Roby Roberto este controlat amănunțit la aeroport. „Vă rog eu, mai cu milă, că sunteți primul acolo!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x