Antena Căutare

Cel mai tare interogatoriu din istorie. Cum poți să bei o sticlă de gin în 15 secunde!

Trei capete de acuzare și un martor complex îl pot face pe eroul scenetei să înfunde pușcăria. Singura salvare vine chiar de la polițistul anchetator, care-l provoacă să consume o sticlă de gin în 20 de secunde

Trei capete de acuzare și un martor complex îl pot face pe eroul scenetei să înfunde pușcăria. Singura salvare vine chiar de la polițistul anchetator, care-l provoacă să consume o sticlă de gin în 20 de secunde.

Se spune că românul de rând se descurcă în orice circumstanțe, iar dovada e clară. Indiferent câte acuzații i se aduc, un cetățean bine afumat poate ieși din încurcături. Tot ce trebuie să facă este să le demonstreze celor care îl arată cu degetul că poate face lucruri senzaționale. Cum ar fi să dea pe gât o sticlă de gin în mai puțin de 20 de secunde.

Natalia Mateuţ este o asistentã extrem de sexy la „În puii mei!”... O „nenorocire” nu vine niciodată singură pentru Roby Roberto. Daniela e însărcinată, dar bomba abia acum urmează!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x