Antena Căutare

E bomba anului. A apărut varianta românească a super-producției „Home Alone”. Bandiții Malone și Roby Roberto vor să-i spargă casa Copilului Minune!

O lovitură de imagine uriașă pentru media din România. Varianta autohtonă a celebrei francizei „Singur acasă” a apărut pe micile ecrane. În rolurile principale sunt doi dintre cei mai excentrici bărbați ai României: Roby Roberto și Malone.

Pentru a-și mări veniturile cei doi frați de cruce au primit un pont prețios. Una dintre cele mai luxoase vile din România este nepăzită, iar în interior se află doar Adrian, un copil minune al marelui și micului ecran.

Asemenea persoanjelor din „Home Alone”, Roby și Malone pornesc marele atac în preajma sărbătorilor, dar așa acum se întâmplă în variant originală, obstacolele apar la tot pasul, iar Adrian Copilul Minune scapă teafăr și nevătămat din această încercare.

Aaaa, păi ce-ai făcut, mă, nene, mă? Șeful șmecheriei are concurență. A apărut cuplul regal al fițelor!... Vișinescu a murit! Trăiască Alexandru Vișinoiu, un om nou cu o viață nouă... Fără obligații!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x