Antena Căutare

Tăcerea Narcisei a devenit realitate... Iubita lui Guță ajunge după gratii alături de toate ștorfetilii, șosetilii și desculțilii de la Târgșor!

Narcisa, soţia regelui manelelor, Nicolae Guţă ajunge la penitenciarul de femei de la Târgşor. Aceasta impune legea în celulă cu ajutorul pumnului

Narcisa, soţia regelui manelelor, Nicolae Guţă ajunge la penitenciarul de femei de la Târgşor. Aceasta impune legea în celulă cu ajutorul pumnului.

După ce devine lidera temniței, șefii penitenciarului decid să o transfere într-un loc înfiorător. După ce este transportată în condiții de maximă siguranță, vulcanica iubită a manelistului Nicolae Guță nimerește în aceeași locație cu teribilul Alexandru Vișinescu. Între cei doi are loc un scurt schimb de personalitate, însă totul revine la normal atunci când regele manelelor vine în vizită la marea sa dragoste.

Regele fițelor a fost împușcat. Andrei Versace, colegul corespunzător de celulă al lui Cristi Borcea!... Elevul român are multe fețe. Tu știi cum răspundea Oana Zăvoranu în timpul liceului?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x