Antena Căutare

El e noul Di Caprio. Andrei Versace a avut accident de avion, dar asta nu-l împiedică să ducă o viață ca la Hollywood!

Andrei Versace are parte de aventura vieţii lui în acest episod, fiind singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, ajungând în locul din care „se dã ora exactã în pustietate, kilometru zero al dezastrelor”

Andrei Versace are şi el parte de aventura vieţii lui în acest episod, fiind singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, ajungând în locul din care „se dã ora exactã în pustietate, kilometru zero al dezastrelor”.

Și pentru că Andrei e șeful barosănelii nu putea avea decât un accident de avion corect, corespunzător, aferent. Viața sa continuă în stil mare, de Oscar. Asemenea lui Leonardo Di Caprio, Alfa și Omega al șmecheriei bucureștene reușește să supraviețuiască unei întâlniri pe cât de violente, pe atât de erotice cu un urs aflat în zonă.

Traficul bucureștean îți oferă multe surprize. Șoferii sunt de mai multe tipuri, dar ca aceștia nu vezi la fiecare pas!... Lăsați-o să-și facă talentul ei! Simina „Shakira” de la Dobroești, cea mai tare dansatoare de la vulcanizarea lui Cristi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x