Antena Căutare

Lăsați-o să-și facă talentul ei! Simina „Shakira” de la Dobroești, cea mai tare dansatoare de la vulcanizarea lui Cristi!

Are dansul în sânge și vrea să ajungă la Londra. Pentru a-și vedea visul cu ochii, Simina „Shakira” se dezlănțuie la un casting de zile mari

Are dansul în sânge și vrea să ajungă la Londra. Pentru a-și vedea visul cu ochii, Simina „Shakira” se dezlănțuie la un casting de zile mari.

Nicio melodie nu o lasă rece pe bruneta cu ochelari, care vrea să-i calce pe urme modelului ei, Shakira. Un impresar sosit tocmai de la Londra îi oferă o șansă uriașă, iar șmechera de la Dobroești nu ratează. Totul decurge corespunzător până în momentul în care își face apariția Barbie, fosta concurentă de la „X Factor”

El e noul Di Caprio. Andrei Versace a avut accident de avion, dar asta nu-l împiedică să ducă o viață ca la Hollywood!... Întâlnirea secolului. Roby Roberto își vizitează socrul „ca să nu-l lase singurel la...greu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x