Antena Căutare

Natalia Mateuţ este o asistentã extrem de sexy la „În puii mei!”

În aceastã searã, de la 20:30, un nou episod al emisiunii „În puii mei!” va fi difuzat la Antena 1, iar printre invitaţii speciali ai ediţiei se numără şi fosta asistentă tv a lui Mihai Morar, Natalia Mateuţ.

În aceastã searã, de la 20:30, un nou episod al emisiunii „În puii mei!” va fi difuzat la Antena 1, iar printre invitaţii speciali ai ediţiei se numără şi fosta asistentă tv a lui Mihai Morar, Natalia Mateuţ.

Frumoasa brunetã va juca de aceastã datã rolul unei asistente de la secţia de ginecologie, acolo unde Roby Roberto are parte de un adevãrat şoc în momentul în care primeşte marea veste, cã iubita sa, Daniela, este însãrcinatã.

Tot în episodul din aceastã searã, la „În puii mei!”, telespectatorii îl vor putea urmări pe Andrei Versace într-un scheci fabulos, în care acesta are parte de aventura vieţii lui, fiind singurul supravieţuitor al unui accident aviatic şi ajungând în locul din care „se dã ora exactã în pustietate, kilometrul zero al dezastrelor”.

Astfel, personajul interpretat de Mihai Bendeac va fi nevoit sã ia „o cinã deloc corectã, pe încropealã”, cu totul diferitã faţã de modul în care şi-a obişnuit telespectatorii.

Printre surprizele pe care echipa de la „În puii mei!” le-au mai pregãtit telespectatorilor se numãrã şi un scheci în care sunt surprinse mai multe tipuri de şoferi din trafic, iar întâlnirea cu torţionarul Vişinescu nu va fi nici ea ratatã, acesta având parte de o confruntare cu excentricul Roby Roberto.

Umor la cote maxime miercurea aceasta la „În puii mei!”... Cel mai tare interogatoriu din istorie. Cum poți să bei o sticlă de gin în 15 secunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x