Antena Căutare

O imagine cât o mie de cuvinte: Mihai Bendeac se transformă în "Nea Mărin miliardar" în ediţia specială "În puii mei" din 16 decembrie

Pe 12 decembrie 2015, s-au făcut 32 de ani de când marele Amza Pellea nu mai este printre noi, dar rolurile sale continuă să fie preferatele românilor. În ediţia specială de pe 16 decembrie, de la 20.30, Mihai Bendeac se transformă în cel mai îndrăgit personaj al legendarului actor.

O imagine cât o mie de cuvinte: Mihai Bendeac se transformă în "Nea Mărin miliardar" în ediţia specială "În puii mei" din 16 decembrie
Mihai Bendeac a pregătit o ediţie specială

În 2015, s-au făcut 32 de ani de când marele Amza Pellea nu mai este printre noi, dar rolurile sale continuă să fie preferatele românilor. În ediţia specială de pe 16 decembrie, de la 20.30, Mihai Bendeac se transformă în cel mai îndrăgit personaj al legendarului actor.

"Poate cea mai emoționantă filmare din cariera mea...", a mărturisit Bendeac pe pagina sa de Facebook, unde a şi postat o fotografie specială.

Mihai Bendeac, în rolul lui Nea Mărin - Sursa foto: Facebook

NU UITA! Pe 16, 23 și 31 decembrie, Antena 1 va difuza încă trei show-uri speciale “În puii mei”, din cele patru pregătite pentru acest an, marca Mihai Bendeac.

Așa cum a făcut deja în prima ediție difuzată la sfârșitul lunii noiembrie, actorul va continua să aducă pe sticlă personaje consacrate, dar și figuri noi. „Fiind ediții speciale, există un număr amplu de personaje. Printre ele: Comisarul Moldovan, Mircea Dinescu, Dan Puric, Magicianul Robert Tudor, Don Giovanni Becali, Florin Piersic, Andrei Versace, Lumy Nitsa, Nicolae și Narcisa Guță și altele”, a declarat Mihai Bendeac.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x