Antena Căutare

Om bogat, om sărac. Nicu de la Piața Mare a devenit milionar peste noapte!

Șansa i-a surâs lui Nicușor, băiatul bun la toate din Piața Mare. A câștigat opt milioane de euro la loto, iar viața lui anostă s-a sfârșit

Șansa i-a surâs lui Nicușor, băiatul bun la toate din Piața Mare. A câștigat opt milioane de euro la loto, iar viața lui anostă s-a sfârșit.

Ca orice român îmbogățit peste noapte, Nicușor și-a cumpărat o casă care să se învârtă după soare, iar în interior apopulat-o cu câteva domnișoare de primă clasă.

Numai că așa cum se întâmplă și în viața reală, fericirea nu durează foarte mult. Neglijența lui Nicu îl trimite din nou la sapă de lemn, însă eroul nostru nu are niciun motiv de regret.

Parisul e gata să-i aplaude și să-i salute! Roby Roberto și Malone, city-break de vis pe malul Senei!... Dragostea plutește în aer, iar Roby detonează bomba! Șmecherul din Ferentari își cere iubita în căsătorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x