Antena Căutare

România e în stare de război! Soldații olteni sunt gata să apere Craiova cu prețul vieții!

Singurul oștean care se opune vehement ordinelor este nimeni altul decât fostul patron al Universității Craiova, Adrian Mititelu

Singurul oștean care se opune vehement ordinelor este nimeni altul decât fostul patron al Universității Craiova, Adrian Mititelu.

„N-am putea amâna războiul din cauza condițiilor meteorologice, fratele meu?” se întreabă protagonistul scenetei de la „În puii mei”. Vremea rea, dar și teama de a intra în luptă alături de camarazii săi îl fac pe Mititelu să apeleze la toate subterfugiile pentru a scăpa de armată și de luptă.

„Da, mamă, sunt rață! Pentru că altfel nu pot agăța”! Mihai Bendeac parodiază superb melodia Deliei!... Narcisa face o criză de gelozie după ce află că Guță vrea să meargă la un concert Beyonce. „Guțăăă, a venit panarama aia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x