Antena Căutare

Sute de mii de olteni sunt în al noulea cer. Adi Mititelu a ajuns la logoped

Toți românii, dar în special oltenii au motive de bucurie. În sfârșit îl vor putea înțelege pe Adrian Mititelu după ce acesta a acceptat să meargă la un logoped

Toți românii, dar în special oltenii au motive de bucurie. În sfârșit îl vor putea înțelege pe Adrian Mititelu după ce acesta a acceptat să meargă la un logoped.

Niic măcare specialistul în problemele de vorbire nu își poate da seama ce spune Adrian Mititelu. Fostul patron al Universității Craiova merge la un logoped pentru a-și spune păsurile. Nici măcar în fața medicului pătimașul oltean nu poate renunța la războiul cu Olguța Vasilescu. Numai că logopedul cu o experiență de 25 de ani va fi zăpăcit de debitul verbal al omului nostru.

Nici cele mai avansate tehnici nu-l poate face pe Adrian să pronunțe cuvintele corect, iar întâlnirea se transformă într-un adevărat fiasco.

Circ și panaramă în supermarket. Guță și Narcisa s-au luat la bătaie pentru... Salam!... Consumul excesiv de... Borcea poate provoca războaie muzicale: Alina Vidican vs. Valentina Pelinel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x