Antena Căutare

Știi cum arată o persoană cu alergie la rovignetă? Lumy Nitsa și Lica facîîî ce vor ele la volan!

Un biet instructor auto devine victima celor două fete cu personalitate, după ce Lica decide să-și recupereze permisul de conducere și să facă, din nou, școala de șoferi

Un biet instructor auto devine victima celor două fete cu personalitate, după ce Lica decide să-și recupereze permisul de conducere și să facă, din nou, școala de șoferi.

Numai că vechile obiceiuri dispar greu, iar eleva de conjunctură continuă să consume băuturi alcoolice în timp ce șofează. Așa cum era de așteptat, cele două prietene reușesc să-și terorizeze instructorul auto fără niciun efort. Lumy Nitsa face și o dezvăluire în premieră, informându-l pe instructor că Lica are alergie la rovignetă.

Băieți, fiți cu ochii-n patru! Cele mai neobișnuite tipuri de femei cu care te poți trezi acasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x