Antena Căutare

Vlad Drăgulin: ”Am mare încredere în potențialul lui Dani Mocanu. Cel comic, firește!”

”Dani Mocanu ste un băiat apărut relativ recent în showbiz, iar descrierea lui e cel puţin greu de expus – un tip care cântă manele „gangsta”, are popularitate şi, probabil, din dorinţa de a urma trendul, a apelat şi la o schimbare de look, iar acum arată ca un hipster

”Dani Mocanu ste un băiat apărut relativ recent în showbiz, iar descrierea lui e cel puţin greu de expus – un tip care cântă manele „gangsta”, are popularitate şi, probabil, din dorinţa de a urma trendul, a apelat şi la o schimbare de look, iar acum arată ca un hipster

• Care este personajul – cheie in acest sezon si ce imi poti spune despre el?
Personajul meu cheie din acest sezon cred că trebuie să fie Dani Mocanu. Este un băiat apărut relativ recent în showbiz, iar descrierea lui e cel puţin greu de expus – un băiat care cântă manele „gangsta”, dar care câştigând puţină popularitate şi, probabil, din dorinţa de a urma trendul, a apelat şi la o schimbare de look, iar acum arată ca un hipster. Un hipster care însă cântă tot despre şmecherie, „combinaţii” şi mascaţi. Am mare încredere în potenţialul lui. Potenţialul lui comic, să ne-nţelegem!

• Cât ai stat cel mai mult la machiaj pentru un personaj și care a fost acela?
Cel mai mult am stat aproape 5 ore, pentru rolul lui Morgan Freeman.


• Ai vreun tabiet când stai la machiaj? (asculți muzică, repeți pentru rolul respectiv etc.)

Cu cât durează mai mult machiajul, cu atât işi fac loc mai multe tabieturi. Având deja o relaţie specială cu fetele de la machiaj, atunci când încep treaba le rog să pună o anume melodie – John Newman, Cheating. Mare parte din timpul alocat machiajului mi-l petrec urmărit filmuleţe cu personajul pe care urmează să îl joc, mai ales dacă e prima oară când îl joc.


• Care este cuvântul/replica pe care o folosești cel mai des la filmări?
Replica pe care o folosesc probabil cel mai des este ,,Putem să mai tragem încă o dubla, vă rog ?''. Iar cuvântul uzual degeaba vi-l zic, că oricum nu poate fi publicat...


• Ai făcut vreo gafă la filmări?

Da! Mai râd din când în când, atunci când nu e cazul, dar ceva notabil nu-mi amintesc. Există totuşi o dovadă a faptului că am avut o criză de râs de la un capăt al altuia al unui scheci, iar acea dovadă se numeşte „Dinescu şi Lacul Lebedelor”. În apărarea mea, atunci eram mai mic – 21 de ani!


• Câte cafele bei într-o zi de filmare?
Înainte nu beam cafea; am deprins acest obicei, prost, de la filmari. Ideea e că acum nu mai pot fuma deloc de dimineaţă, dacă nu alătur şi o cafea. Cred că într-o zi lungă de filmari beau maxim trei cafele. Încerc totuşi să ţin sub control asta.


• Care a fost numărul cel mai mare de ore petrecute pe platourile de filmare?
La filmările pentru sezonul ăsta nu s-a stabilit încă recorduri. A fost însă o filmare la iComedy, care a durat de la 6 dimineaţa, până la 9 următoarea dimineaţă. Atunci am abuzat de ţigări, cafele şi energizante.


• Ce ți se reproșează cel mai des în timpul filmărilor?
Cel mai des mi se reproşeaza că mă ,,biciuiesc'' prea tare.

Pohta ce a pohtit! Gigi Becali recuperează palmaresul Stelei!... Miercuri, de la 20:30, la Antena 1, Comedia atinge cote maxime la „În puii mei!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x