Antena Căutare

Cati schimba macazul și pare că se simte din ce în ce mai bine în compania lui Raul: „Am fost răsfățată. Trebuie să mă gândesc și la mine”

Aflată la un date prelungit alături de Raul încă de la sosirea sa în Thailanda, Cati a decis să se bucure de tot ceea ce are în jur și se simte din ce în ce mai bine în compania ispitei.

Aflată la un date prelungit alături de Raul încă de la sosirea sa în Thailanda, Cati a decis să se bucure de tot ceea ce are în jur și se simte din ce în ce mai bine în compania ispitei.

După îndelungi discuții, dar și experiențe inedite pe care doar ținutul de vis al Thailandei i le poate oferi, iubita lui Răzvan pare să se fi relaxat complet și, mai mult, pare să-și fi schimbat modul de gândire.

„Am fost răsfățată. E timpul să mă gândesc și la tine. Mereu i-am pus pe ceilalți pe primul loc”, mărturisește Cati, care recunoaște că dialogurile cu Raul au ajutat-o să deschidă ochii.

După mai multe pahare de șampanie, Cati îi face prima mărturisire lui Raul: „Dacă eram singură..."... Răzvan face mărturisiri șocante în fața ispitei Dana: „Eu nu o iubesc pe Cati”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x