Antena Căutare

Domnişoarelor, faceţi cunoştinţă cu ISPITELE MASCULINE din cel de-al treilea sezon "Temptation Island"! Șase bărbați seducători sunt pregătiți să le ofere concurentelor cele mai fierbinți povești de dragoste

Cea mai provocatoare și imprevizibilă emisiune a verii, „Temptation Island – Insula iubirii” va începe luni, 8 mai, la Antena 1 cu noi povești a cinci cupluri care își testează fidelitatea și încrederea în Thailanda.

Cea mai provocatoare și imprevizibilă emisiune a verii, „Temptation Island – Insula iubirii” va începe luni, 8 mai, la Antena 1 cu noi povești a cinci cupluri care își testează fidelitatea și încrederea în Thailanda.

În fiecare luni și marți, de la ora 20:30, concurenții vor trăi cele mai neașteptate momente alături de ispitele care le vor fi alături, într-un decor de vis. Și dacă bărbații concurenți vor avea în jurul lor șase ispite feminine care vor folosi toate armele seducției, nici ispitele masculine nu se vor lăsa mai prejos.

Cei șase bărbați care vor avea grijă să devină întruchiparea perfectă a fanteziilor concurentelor din acest sezon spun despre ei înșiși că sunt ispitele perfecte, mai ales că trei dintre ei au deja experiența sezonelor trecute.

Robert (26 ani) pe care telespectatorii Antena 1 îl urmăresc și în emisiunea „2K1” în rolul de co-prezentator alături de Mirela Vaida se întoarce pe „Insula Iubirii” în ipostaza de ispită, pentru a le cunoaște pe noile concurente. Spune că experiența din sezon trecut a fost una extraordinară pentru el și l-a ajutat să se cunoască mai bine și să înțeleagă mai mult latura sensibilă a femeilor. Antrenor personal și foarte pasionat de sport, el se caracterizează ca fiind foarte încrezător în forțele proprii, sociabil, petrecăreț, ambițios și puternic.

Sorin (31 de ani) spune despre el că este romantic, ambițios, carismatic, punctual și îi place foarte mult să se distreze. Telespectatorii îl cunosc deja în rol de ispită din al doilea sezon al emisiunii. Sorin este pregătit să cucereasă din nou și spune că în acest sezon se întoarce cu și mai multă experiență.

Raul (37 de ani) le-a cucerit deja pe telespectatoarele Antena 1, dar și pe concurentele din primul sezon al emisiunii. Profesor de ski si model, clujeanul revine pe plajele exotice ale Thailandei pentru a le oferi concurentelor exact ceea ce își doresc. Se caracterizează ca un om calm, sincer, sociabil, cu multă voință.

Andi (26 de ani) este antrenor de fitness si model și este la prima experiență de ispită pe „Insula iubirii”. Spune că este ambițios, vesel, amuzant, optimist și este foarte pasionat de sport.

Marco (37 de ani) este antreprenor și spune despre sine ca este simpatic, vorbește mult și este energic. Italianul stabilit în România devine din acest sezon ispită pentru concurentele de pe „Insula iubirii” și este convins că va trăi o experiență intensă și interesantă.

Alex (30 de ani) se consideră o persoană foarte îndrăzneață, pasională și sociabilă. Îi place foarte mult să danseze și crede că toate aceste calități îl recomandă ca ispita perfectă. Pentru Alex, acestă ipostază precum și faptul că este pentru prima dată pe „Insula iubirii” înseamnă o provocare și o experiență nouă.

Doamnelor, domnişoarelor, faceţi cunoştinţă cu ISPITELE MASCULINE din cel de-al treilea sezon "Temptation Island&qu... Francesca, ispita lipsită de inhibiții de la „Insula Iubirii”, mămică și la casa ei? Prima imagine cu bebelușul și cu iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x