Antena Căutare

Finala Insula Iubirii sezonul 7. Marius Moise a fost uimit de vorbele ispitei Oana Monea. Ce a recunoscut Alin Simoiu

Marius Moise a fost uimit atunci când a auzit ce a avut de spus ispita Oana Monea, la ultima ceremonie  a focului, de la Insula Iubirii sezonul 7. Și Bianca Giurcă a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a ascultat confesiunea luil Alin Simoiu.

Colaj cu Marius Moise, Oana Monea, Bianca Giurcă și Alin Simoiu la bonfire-ul final de la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Marius Moise a fost uimit atunci când a auzit ce a avut de spus ispita Oana Monea, la ultima ceremonie a focului, de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În ediția 20 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, din 27 august 2023, testul din Thailanda a ajuns la final pentru cele cinci cupluri. La ultima ceremonie a focului, Marius a fost uimit de dezvăluirile făcut de ispita Oana Monea. Tot la bonfire-ul final, Alin Simoiu a luat-o prin surprindere pe Bianca Giurcă.

Marius Moise a fost uimit de ceea ce a spus ispita Oana Monea la ultimul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă a fost surprinsă de vorbele lui Alin Simoiu

Marius Moise și iubita lui, Bianca Giurcă, au venit la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a-și testa relația și pentru a descoperi dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt. Totuși, după doar câteva zile, Marius Moise a început să fie din ce în ce mai apropiat de ispita Oana Monea și nu puține au fost ocaziile în care a avut gesturi îndrăznețe față de ispite, fără să țină cont de faptul că iubita lui ar putea să vadă totul.

La ultima ceremonie a focului, Marius Moise a stat de vorbă cu Bianca Giurcă și, la final, aceștia au anunțat faptul că aleg să plece singuri din Thailanda.

Citește și: Finala Insula Iubirii sezonul 7. Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu la ultimul bonfire. Ce a urmat

După ce Bianca Giurcă a plecat, ispita Oana Monea a fost cea care și-a făcut apariția la bonfire-ul din finala Insula Iubirii sezonul 7, din 27 august 2023.

„Marius Moise este un tip timid, dar nu tot timpul. Există momente în care uită complet de timiditate în preajma multor fete din casă”, a zis Oana Monea.

„Oana a fost mai mult decât o ispită, s-a creeat clar o conexiune între voi”, a spus Radu Vâlcan la ceremonia focului.

„Așa am simțiat-o eu”, a confirmat concurentul.

„Nu, nu s-a creat nimic între mine și Marius și tot ce am făcut aici am făcut pentru Bianca, pentru că am simțit că merită ceva mai bun. Am fost pe parcursul emisiunii de partea ei și am vrut să îi arăt exact ce bărbat are acasă, nimic mai mult”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de ispită.

„Am fost un pic șocat pentru că a venit Oana și a zis că a ajutat-o pe Bianca să vadă ce bărbat are acasă. Îi mulțumim pentru ajutor, îi mulțumesc și eu”, a spus concurentul la testimonial, surprins de cele întâmplate.

Citește și: Finala Insula Iubirii sezonul 7. Iulian Clonț și Cristina Rancov s-au întâlnit la ultimul bonfire. Ce s-a întâmplat după emisiune

A venit apoi rândul Biancăi Giurcă să se întâlnească la bonfire cu Alin Simoiu. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

„Am descoperit un om minunat, un om cald, un om care se dedică, un om cu suflet bun, iertător și poate prea iertător. Dar are acea căldură pe care o transmite ea, ca și om”, a mărturisit ispita.

„Știu cât de minunată este Bianca și știe cât de mult o apreciez. Chiar dacă am venit pe insulă să îmi fac rolul de ispită voi rămâne alături de ea. Chiar dacă nu știu ce ne rezervă viitorul, îmi doresc să o pot ajuta, pentru că va urma o perioadă grea. Îi voi rămâne alături. Decizia cea mai importantă e la ea, nu la mine”, a spus Alin Simoiu.

Bianca Giurcă a spus că cel mai corect pentru ea ar fi să plece singură de pe insulă.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Finala Insula Iubirii sezonul 7. Marius Moise a văzut imaginile cu Bianca Giurcă sărutându-se cu Alin Moise. Cum au ales... Finala Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă l-a găsit pe Marius Moise într-o ipostază neașteptată la vilă. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x