Antena Căutare

Întoarsă din Thailanda, Deea s-a apucat serios de muzică. Bruneta este pe punctul de a-și lansa o nouă piesă: "Este o melodie de iubire, în care se vor regăsi multe persoane"

După participare la "Insula iubirii", în primul sezon, Deea şi-a îndeplinit un vis: acela de a cânta. Încă de la preselecţii, concurentă pe atunci, şi-a exprimat iubirea pentru muzică, încrezătoare că într-o zi scena va fi a ei. Şi aşa s-a şi întâmplat. 

După participare la "Insula iubirii", în primul sezon, Deea şi-a îndeplinit un vis: acela de a cânta. Încă de la preselecţii, concurentă pe atunci, şi-a exprimat iubirea pentru muzică, încrezătoare că într-o zi scena va fi a ei. Şi aşa s-a şi întâmplat.

S-a prezentat în faţa juraţilor de la X Factor, în audiţii, şi a trecut mai departe, făcând parte din echipa lui Brenciu. După ce a cântat cu emoţie o melodie în memoria tatălui său, frumoasă brunetă s-a lansat şi în muzică, cu prima sa melodie, intitulată „Spune da”.

"Va fi un sezon cu multă... ACȚIUNE, așa cum știu că vă place". Farmecele ei au trimis-o din nou în Thailanda, în rolul de ispită. Cum i s-a schimbat viața Deei și care este relația cu Tomiță

Însă, de această dată, se pare că Deea pergateste ceva cu adevărat special. Despre noua piesă şi când urmează să fie lansată, în materialul video de mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Va fi un sezon cu multă... ACȚIUNE, așa cum știu că vă place". Farmecele ei au trimis-o din nou în Thailanda,... De cine s-ar lăsa ispitită Deea de la "Insula Iubirii". Băieții, fiți pe fază! Oare așa a cucerit-o și Tomiță?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x