Antena Căutare

MC-ul care va încinge atmosfera pe "Insula Iubirii"! Ispita Anuryh, o prezență unică la "Temptation Island": "Mi-am dat seama ce putere pot avea dorința și farmecele unei femei"

Mai este puţin până la premiera noului sezon "Insula Iubirii" iar fanii emisiunii ard de nerăbdare să afle noutăţi despre ispite. Una dintre ele este Anuryh

Mai este puţin până la premiera noului sezon "Insula Iubirii" iar fanii emisiunii ard de nerăbdare să afle noutăţi despre ispite. Una dintre ele este Anuryh

McAnuryh are 24 de ani şi este o nouă ispită care își va etala farmecele în acest sezon. Se caracterizează ca fiind o fire foarte sociabilă, comunicativă, calități care o ajută în meseria ei de MC (maestru de ceremonii).

1. Ce ți-a plăcut cel mai mult pe timpul participării la emisiune?
În primul rând echipa. Fiecare a avut un ceva al lui bine definit și am reușit mereu să facem o atmosferă plăcută. Mi-au plăcut și date-urile unde ne-am cunoscut mai bine cu cuncurenții și au avut curajul să spună mai multe despre ei.

2. Ți s-a părut vreodată greu? Când?
Momentul în care băieţii se crispau foarte tare că sunt camere de luat vederi și se abțineau să spună ceea ce gândeau și simțeau cu adevărat.

3. Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?
În proporție de 90% am fost eu tot timpul. Tot ce a ținut de prietenie a fost adevărat și am fost eu, naturală. Am mai spus și anumite lucruri despre mine doar pentru a le arăta că și eu am trecut prin situații mai dificile, ca și ei și pentru a-i face să se simtă mai confortabil.

4. Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea Temptation island – Insula iubirii, față de cea din realitate, din viața de zi cu zi?
Nu este foarte diferită. Consider că am o personalitate colorată, dar au fost situații în care m-am abținut să nu mă enervez și să spun lucruri pe care să le regret. În rest, în viața de zi cu zi sunt aceeași căutătoare de petreceri și voie bună.

5. Ce ai învăţat despre tine odată cu participarea la această emisiune?
Mi-am dat seama ce putere pot avea persuasiunea, dorința și farmecele unei femei și cât de important este să te cunoști pe tine. Mi-am redescoperit laturi ale personalității mele pe care credeam că le-am lăsat de mult în urmă.

6. Care sunt marile tale pasiuni/hobby-uri?
Dintr-un hobby mi-am făcut un mod de viață. Fac ceea ce iubesc la nebunie și trăiesc din asta: meseria de Mc și artist rap. Mi-a plăcut să cânt și să dansez de mică, iar acum este practic viața mea. Tot ceea ce fac și gândesc este numai pentru asta. Artist nu devii, artist te naști.

7. Mergi la sală, faci sport?
Țin mult la treaba cu sportul. De mică am făcut foarte mult sport, de aceea musculatura corpului meu este foarte dezvoltată. Dar dacă nu sunt atentă câteva săptămâni la ce mănânc și reduc efortul, mă îngraș destul de repede. Așa că vreau, nu vreau - trebuie să îmi placă sala de fitness.

8. Care este cea mai mare realizare a ta?
Fiecare zi este o realizare pentru mine. Faptul că am ambiție și multă credință în Dumnezeu și în mine mă determină să sparg barierele și să fac exact ceea ce îmi propun. Pot spune că Insula Iubirii este cea mai mare realizare acum. Urmează și alte planuri, din ce în ce mai mari și mai ambițioase.

NU RATA LUNI, 8 MAI, PREMIERA NOULUI SEZON "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DE A 20:30, DOAR LA ANTENA 1!

„Temptation Island – Insula iubirii” aduce noutăți pentru concurenți, dar și pentru telespectatorii Antena 1! Sezonul al... Maria nu s-a lăsat nici în noul sezon "Insula Iubirii"! Ispita de la "Temptation Island" a făcut fur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x