Antena Căutare

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Imagini de la nuntă. Cum arată bărbatul

Nicoleta Molnar, fosta concurentă de la Insula Iubirii, s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Aceasta s-a despărțit de fostul partener de viață, Cătălin, cu care a concurat în emisiune.

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Imagini de la nuntă. Cum arată bărbatul
Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Imagini de la nuntă. Cum arată bărbatul | Antena 1/ Instagram

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii, sezonul 3, s-a căsătorit de curând cu bărbatul care i-a oferit un copil. Fosta concurentă a emisiunii nu a mai format un cuplu cu Cătălin, fostul iubit cu care a mers pe insulă pentru a-și testa fidelitatea, iar acum s-a căsătorit cu altcineva.

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii sezonul 3 s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Cum arată cei doi

Nicoleta Molnar trăitește cele mai frumoase clipe de până acum. Aceasta și-a regăsit liniștea în brațele unui bărbat care i-a oferit și un copil, iar de atunci viața i s-a schimbat complet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au împreună un băiețel care le-a unit relația și a transformat-o în familie.

Citește și: Ionuț Gojman, prins în vraja Nicoletei: „Cred că și Cătălin Meșter s-a îndrăgostit de nebunia ei”

”Mi-am ales rochia de mireasă, bineînțeles. Mi-am găsit-o foarte rapid, mie mi-au plăcut toate modelele. E stil prințesă, nu sunt foarte înaltă și nu mi-a stat bine cu altceva, dar sunt frumoase toate. Am cumpărat-o de prin august, după ce am venit din concendiu.

Nunta nu va fi chiar mare, dar nici restrânsă. Vor fi cam 160, 170 de persoane, să vedem câți vin. Evident, și soțul s-a pregătit cu totul. Nu e chiar așa complicat să organizezi nunta, dacă aș face încă una m-aș descurca mult mai bine, oricum n-am fost stresată deloc, știam că va ieși bine”, a dezvăluit ea pentru spynews.ro.

Ce declara Nicoleta Molnar înainte de această zi frumoasă

”Da, urmează să ne căsătorim. Simt emoțiile, dar totul e deja organizat, totul e perfect, urmează doar să înceapă distracția. Acum un an ne-am căsătorit civil, dar nu am putut să facem nunta atunci că era pandemia, acum facem petrecerea de nuntă și slujba religioasă”, declara ea pentru aceeași sursă citată mi sus, în urmă cu ceva timp.

”Am rezolvat totul rapid, am rezolvat cu dansul, am făcut coregrafie, tot. Eu de felul meu nu sunt un om stresant, știu că lucrurile se vor rezolva cumva. Mai dificil e să organizezi la mese oamenii, să-i pui, că fiecare vrea să stea cu cineva”, a mai spus ea.

Cei doi au stabilit și unde vor merge în luna de miere:

”Vom pleca și în luna de miere, poate câteva zile să plecăm în Viena. Poate la vară vom merge undeva să mergem și cu băiețelul, dar na, am trăit luna de miere înainte de nuntă”, a mai zis ea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x