Antena Căutare

Răsturnare de situație între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii: ”Vrei să facem un copil?” Concurentul, hotărât să-și întemeieze o familie

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii, întrucât concurentul îi face o propunere indecentă. 

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată între Costas și Nicoleta, la Insula Iubirii, întrucât concurentul îi face o propunere indecentă.

În timp ce se aflau în spital, Costas nu stă pe gânduri și-i face o propunere neașteptată Nicoletei Dragne, ispita de la Insula Iubirii.

”Vrei să facem un copil?”, o întreabă el pe ispita Nicoleta Dragne, care e șocată: ”De ce-ți dorești un copil cu un om pe care-l cunoști de o săptămână?”, întreabă ea.

Costas, însă, continuă seria dezvăluirilor, mărturisindu-i că-și dorește o familie, întrucât se apropie cu pași repezi de 30 de ani.

De asemenea, într-un alt moment, el a dezvăluit că îi place totul la Nicoleta.

Nicoleta Dragne, confruntare supremă cu Geanina! Iubita lui Costas i-a dezvăluit un adevăr dureros: ”Mi-a luat o mașină!... Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 9, sezonul 5! Geanina a rupt tăcerea la Bonfire, iar Radu Vâlcan a  reacțio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x