Antena Căutare

„Și nu ne duce pe noi în ISPITĂ, Ramona...”. Degeaba! Fosta ispită de la „Insula iubirii”, periculos de sexy în club! Hamude, ai văzut-o?

Orice ar face,Ramona, fosta ispită de la „Insula iubirii”, e cuceritoare cu fiecare apariție! Chiar și atunci când merge în club!

Orice ar face,Ramona, fosta ispită de la „Insula iubirii”, e cuceritoare cu fiecare apariție! Chiar și atunci când merge în club!

Iar o femeie senzuală, extrem de frumoasă și îmbrăcată într-o rochiță scurtă, cu franjuri, nu putea să nu fie remarcată! Tânăra a fost ușor de admirat și analizat pe ringul de dans și nu numai!

Comentariile au fost pe măsura protagonistei: la superlativ! „Ești cea mai frumoasă!”, i-a scris un fan.

Cu toate acestea, Hamude, participant la „Insula iubirii”, i-a rămas fidel fostei sale iubite, Loredana, până la capăt și s-a mulțumit cu prietenia Ramonei. Între cei doi s-a legat o strânsă legătură de amiciție, chiar dacă mulți telespectatori îi văd împreună.

Un lucru e cert: chiar și atunci când nu este în lumina reflectoarelor, Ramona este o apariție hot!

A bătut-o şi a umilit-o la TV iar acum îi mai dă o lovitură Loredanei de la "Insula Iubirii". Gestul făcut de ... Imaginea pe care o aşteptau toţi. Aşa arată Medana de la "Insula Iubirii" după ce a născut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x