Antena Căutare

VIDEO! Abia acum s-a aflat. Cum a cerut-o, de fapt, Cătălin pe Nicoleta de la "Insula Iubirii" de soţie

După o dezamăgire profundă şi o împăcare frumoasă, Cătălin a decis în urmă cu două luni că este momentul să o ceară de soţie pe cea care i-a iertat totul - Nico.

După o dezamăgire profundă şi o împăcare frumoasă, Cătălin a decis în urmă cu două luni că este momentul să o ceară de soţie pe cea care i-a iertat totul - Nico.

După ce Cătălin a avut o relație cu ispita Nicoleta, la întoarcerea în România, după multe scandaluri și controverse, tânărul și-a dat seama că singura femeie pe care o iubește cu adevărat e Nico, femeia cu care plecase în Thailanda.

Imediat ce idila lui cu ispita Nicoleta s-a încheiat, Cătălin s-a hotărât să o ceară pe Nico de soție, într-o zi banală de miercuri, așa cum îi promisese cu mai mult timp în urmă. Cum a decurs totul? Aflăm din clipul de mai jos!


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hamude, cel mai trădat bărbat în dragoste, a dat de greu în Anglia! Fanii: „Te muncesc aia acolo de ți se rup și blugii... Alexandra de la ”Insula Iubirii” a fost întrebată, direct, de Raul! Răspunsul i-a șocat pe fani: „Între mine și Raul exi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x