iUmor

DUMINICĂ, ora 21.00

Delia, transformată în magician la ”iUmor”

 

Andrei Crăciun este magicianul care a reușit să facă liniște în studioul ”iUmor” cu unul dintre numerele sale. Concurentul a început reprezentația cu ajutorul lui Cheloo, apoi s-a mutat la colegii juratului. Crăciun i-a făcut Deliei o propunere greu de refuzat: ”Vrei să te ajut să intri în mintea lui Mihai Bendeac?”. 


Bineînțeles, răspunsul a venit rapid și a fost unul afirmativ, lucru care i-a creat un ușor sentiment de panică lui Mihai Bendeac. Actorul a fost rugat apoi să își aleagă o carte de joc dintr-un pachet, iar după câteva întrebări, Delia a reușit să afle că este una de culoare roșie, apoi că semnul ar fi un romb. Și când Bendeac devenea tot mai uimit, Delia a reușit, cu ajutorul magicianului, să ghicească și numărul cărții de joc!


”El a apelat la mine pentru că știa că pot. A deschis o cale de comunicare și am intrat în mintea ta”, a declarat apoi relaxată Delia.


Cum au reacționat ceilalți doi jurați, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 21.00, într-o nouă ediție ”iUmor”, la Antena 1. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe