iUmor

Duminică | 20:30 | Antena 1

Maria le spune pe bune la „iUmor”! „Știți ce greu este să organizezi o cină romantică? Când lași un loc gol strategic pe masă, că poate facem amor spontan acolo?”

 

Maria Popovici a făcut cel mai savuros moment de stand up comedy! Și e greu să nu râzi la glumele ei!

Sigură pe ea, concurenta a urcat pe scenă și a vorbit despre dilemele femeilor și despre faptul că bărbații le-au luat totul: epilatul, pensatul, coafatul, ba chiar și culoarea roz!

Apoi a arătat că mintea bărbaților e greu de înțeles!

„Știți ce greu este să organizezi o cină romantică? Când lași un loc gol strategic pe masă, că poate facem amor spontan acolo?”

Și glumele savuroase s-au ținut lanț, până când Maria și-a terminat numărul! Și juriul a fost atât de impresionat, încât până și Cheloo s-a ridicat în picioare s-o aplaude!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe