Antena Căutare

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei...”

Marcelo Cobzariu revine la iUmor într-o formulă specială. Acesta interpretează rolul Arhiepiscopului Teodosie. Misiunea lui este să lămurească treburile între femei și bărbați.

colaj marcel cobzariu interpretând rolul arhiepiscopului teodosie, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

În această ediție cu totul specială a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o serie de momente speciale, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Vlad Panțuroiu, roast microbist. Cum îl cucerește pe Cosmin Natanticu

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei pe lume, și anume...”

În acest an electoral, nu lipsesc de pe scena iUmor nici figurile bisericești. Marcelo Cobzariu intră în pielea Arhiepiscopului Teodosie și face lumină în ceea ce privește ”bătălia” femeie versus bărbat.

La intrarea în scenă, acesta are un mic accident cu valiza.

„Am fost subiect de presă”, spune el. „Și nu înțeleg de ce.”

„El a sfătuit toți constănțenii să țină post și rugăciune ca să scape el”, spune Cosmin Natanticu în culise.

„Eu nu vreau nimic ieșit din comun. Ce vreau eu?! Dați banii pe case, pe mașini (...), dar la biserică de ce nu?” întreabă ”Teodosie”. „Nu merge așa, dragă. Sunt niște reguli care trebuie respectate.”

„Cine nu are barbă e ciunt”, mai spune el. „Altfel era și președintele nostru dacă avea barbă. (...) Iohannis d-aia nu este domnitor, el e dormitor.”

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Jessica Karlen, o Barbie nebunatică. Cătălin Bordea: „Mi-aș dori copii cu păr blond. Cu păr!”

„Un bărbat adevărat are barbă, așa cum o femeie adevărată are gura închisă”, subliniază aceasta. „Văd că se practică acum treaba asta că femeia e egală cu bărbatul. Nu există așa ceva. Femeia are rolul ei pe lume, și anume ca să nu fie bărbații cu bărbați. Că așa e lumea.”

„Știu, știu, știu că trăim vremuri moderne, dar biserica nu dă voie la așa ceva. S-au mai văzut cazuri în biserică, unde se mai practică, dar asta ca studiu de cercetare”, susține ”Teodosie”.

„Dar mai avem și alte precepte, că dacă era numai ăsta domnul Cheloo era Patriarh”, adaugă el.

„O, da”, spune Cheloo.

„Ce ți-ar mai plăcea...” replică ”Teodosie.”

„Banul e ochiul draculu și d-aia îi strângem noi pe toți ca să-i scoatem de pe piață!” continuă aceasta. „Ca să mă dați pe mine afară trebuie ca mai întâi voi să intrați în Constanța. Nu știu dacă ați văzut filmul cu Pablo Escobar, dar la Tomis ăsta-i material didactic.”

„Niciodată nu dezamăgește”, este de părere Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Timi a lăsat deoparte emoțiile. Cheloo: „Nu pui problema cum trebuie”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să.... Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x