Antena Căutare

Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Moment fabulos marca Viorica Dăncilă. Irena Boclincă s-a întors pe scena iUmor

Gala Premiilor iUmor este despre spectacol. Chiar dacă nu mai există o jurizare propriu-zisă, se fac nominalizări la diferite categorii și, bineînțeles, se oferă premii.

Irena Boclincă în rolul Vioricăi Dăncilă pe scena iUmor, îmbrăcată în costum roz Galerie
”Viorica Dăncilă” oferă Premiul pentru categoria „Avem o țară. Ce-i de făcut?” | Antena 1

„Știu că vreți să mă puneți în poziții proaste, dar le-am învățat pe toate”, spune ”Viorica” la intrarea pe scenă, când nu ajunge la pupitru.

„Vin cu bucurie și cu bucurie să vă spun c-am venit”, își anunță ea prezența. Ba chiar adaugă că și-a făuct cont pe o celebră rețea de socializare pentru adulți.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. The Mummy le-a ținut piept juraților. Ce i-au zis Cheloo și Cătălin Bordea după număr

iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Viorica Dăncilă oferă trofeul pentru categoria: „Avem o țară. Ce-i de făcut?”

„Am fost nominalizată să nominalizez persoana nominalizată să ia Premiu. Stați c-am zis de mai multe ori și am amețit. Am rău de vocabular. Ce să zic, nominatele sunt”: Romeo Duncă și soția, palmierii lui Robert Negoiță, podul de la Brăila al lui Mihai Tudose și lumina de la Palatul Parlamentului.

”Viorica Dăncilă” oferă Premiul pentru categoria „Avem o țară. Ce-i de făcut?”

Aceasta și-l oferă chiar ei.

„Ce-am zis noi despre doamna Tatoiu s-a întâmplat, de fapt cu doamna Viorica Dăncilă”, spune Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Zein Kamil, apariție-surpriză după succesul de la Mireasa. Ce a făcut pe scenă

Irena Boclincă s-a întors pe scena iUmor la ediția specială Gala Premiilor iUmor: „Românul s-a născut Moet”

După anunțarea neconvențională a câștigătorului, a continuat momentul special pus în scenă de Irena Boclincă.

„S-a mirat c-a câștigat Gala Viorica Dăncilă, deși ea și-a dat ei singură”, comentează Cătălin Bordea.

„Vai și nici n-am fost nominalizată”, spune ”Viorica Dăncilă” primind trofeul. „De fapt, eu sunt lumina. (...) în sfârșit s-a făcut dreptate. O să accept eu Premiul în numele meu atunci și vreau să vă spun că România e pe drum bun. Se lucrează. Autostrada 0 e gata, urmează autostrada -1 și -2.”

„Poate am adus noi morții să voteze, dar voi ați pus un mort primar”, continuă ea.

„Trebuie să devenim oameni noi și puternici. Adică să devenim oameni noi și puternici voi”, mai spune.

„Românul s-a născut Moet”, adaugă ea.

Numărul ”Vioricăi Dăncilă” stârnește ropote de aplauze atât la jurați, cât și în public: „Mereu mk-a fost drag să câștig, chiar și atunci când am pierdut.”

„Oricui îi place să fie orb în țara lui și profet”, conchide ”Viorica Dăncilă” numărul excepțional de umor.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Antonio Anghel revine pe micile ecrane și dezvăluie „aura de om bun” a lui Cheloo

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Mario Fresh, ușor dezamăgit. De ce nu a mers la America Express... Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Eremia, apariție sexy: „Aș fi vrut și eu s-o iau în brațe”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x