Antena Căutare

Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Doina Teodoru, glume acide fără mult efort. Andreea Bălan a fugit înainte să deschidă gura

Actrița a îmbrăcat costumul de felină și s-a simțit în elementul ei pe scena de roast: „Parcă nu face niciun efort.” Câștigătoarea celui de-al treilea sezon iUmor a venit să îi dea în vileag pe foștii colegi de la America Expres. Hai să asculți cum i-a luat la roast pe cei doi jurați!

Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Doina Teodoru, glume acide fără mult efort. Andreea Bălan a fugit înainte să deschidă gura Galerie
Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Doina Teodoru, glume acide fără mult efort. Andreea Bălan a fugit înainte să deschidă gura | Antena 1

Replicile „răutăcioase” ale Doinei Teodoru au început încă din culise, acolo unde actrița l-a luat în vizor pe Magicianul Robert Tudor: „Măcar așa notezi și tu replicile bune!”

Întrebată pentru cine a venit să facă roast, iubita lui Cătălin Scărlătescu a oferit următorul răspuns: „Pentru Bordea și Cortea și nu numai! Da! Am fost colegi la America Express. Mi-ar fi plăcut și în teatru, dar n-a fost să fie.”

Citește și: Andreea Bălan, Olivia Păunescu și Doina Teodoru, la gala specială iUmor de roast: „Și-a învățat textul! Ne-a omorât“

Doina Teodoru, cel mai bun număr de roast din Gala specială iUmor, sezonul 14: „În locul lui Scărlătescu te vindeam!”

Însoțită de Șerban Copoț și Dan Badea pe drumul roast-ului, Doina Teodoru a pășit pe scena iUmor, iar jurații au avut numai vorbe bune la adresa ei.

„Doina Teodoru, o ființă ireproșabilă! Mi-a plăcut foarte mult și în America Express!“, a exclamat Delia, iar Cheloo a declarat: „Sociabilă, îmi place, m-am obișnuit cu Doina Teodoru după atâtea sezoane.”

„Nu credeam că o să mai ajung vreodată aici. Când am ajuns în Mexic, mi s-a părut cea mai priculoasă experiență din viața mea. De fapt, oriunde ești cu Bordea și Cortea e periculos, pentru că ăștia atrag oameni mereu... mă rog, mai puțin la spectacole.”, a început Doina Teodoru pe scena iUmor, sezonul 14.

Ulterior, Doina Teodoru a pregătit un material acid la adresa foștilor colegi de la America Express, strecurând, pe alocuri, și alte nume mari din showbizul românesc:

„Să vă explic! Bordea are ceva sfânt în el. A zis, la un moment dat, că nu se mai întoarce la Capatos și avea dreptate, pentru că s-a întâmplat o minune! S-a ridicat de pe canapea și efectiv a mers. Când a ajuns la America Express, oamenii au avut o surpriză fantastică, descoperind și că vorbește.”

„Și cine știe ce s-ar mai fi întâmplat dacă nu ar fi apărut Cortea în calea lui. Însă, știți cum se spune... Orice obstacol e făcut să fie dat la o parte. Vreau să vă dezvălui câteva lucruri pe care acești uriași comici le țin departe de oameni. De exemplu, Cătălin este un tip foarte sensibil, cu un chip de dur, dar când mă atinge, mă face să mă simt femeie și... aici mă refer la Cătălin Scărlătescu!”, replică care a stârnit aplauzele publicului, apoi a continuat:

„Despre Bordea, nu știu exact dacă este sensibil sau nu (...) El a trecut pe la școală doar pentru că asta era ruta autobuzului său în drum spre cârciumă. Apropo de autobuz, aș vrea să amintesc despre un moment destul de trist din viața lui. A jucat, cândva, în serialul <<Fete cu lipici>>. Asta l-a și recomandat pentru emisiunea lui Capatos, unde apăreau fete care doar lipici aveau pe ele!”

„(...) Bordea este un tip care are succes și în afaceri, asta pentru că nu lasă nimic la întâmplare, în afară de cariera lui. (...) Probabil așteptați să zic ceva și despre Cortea. Așa cum și el așteaptă să se spună ceva despre el de vreo 20 de ani încoace. Nelu este un actor, a jucat pe cele mai mari scene din România și vorbim aici despre Nelu Curcă din serialul <<La Bloc>>. (...) Cum să te urci tu pe scenă, când abia poți să cobori?”, replică care a durut!

„(...) Aș vrea să vă împărtășesc despre experiența mea la America Express și cu alte personalități, cum ar fi Puya. E foarte greu să faci hip-hop în haine croșetate de nevastă-ta. Despre Buta și Joaquin am numai vorbe de laudă. Poate nu vor ajunge în Rai!”, glumă care a sârnit rumoare în platoul iUmor.

„Însă, favoriții mei au fost de la început Bordea și Cortea, pentru că ei au ceva ce Cheloo n-a avut niciodată, nici măcar cu el însuși și anume, chimie. Delia s-a cam panicat când a văzut că vine Cortea în juriu, pentru că la cabine vine mâncare doar pentru patru persoane și abia îi ajunge lui Nelu...”, a fost o parte din materialul acid al Doinei Teodoru pe scena iUmor, sezonul 14.

„Nu ne plac nouă roast-urile, dar Doina a făcut o treabă excelentă!”, a spus Nelu Cortea la testimoniale.

„Cel mai bun număr al zilei! Doina Teodoru a fost călăul șef.”, a spus și Cheloo.

Citește și: Delia, lacrimi de fericire la iUmor. De ce surprize a avut parte jurata în cadrul ediției de roast: „Mi-au mers la inimă!”

Nume mari urcă pe scena umorului la Gala de roast de duminică

Cel de-al doisprezecelea episod iUmor va fi reprezentat de o gală specială de roast, cu dedicație pentru prezentatorii și jurații show-ului, însă și pentru magicianul Robert Tudor. Andreea Bălan, Olivia Păunescu și Doina Teodoru se numără printre vedetele Antenei 1 care au acceptat provocarea de a-i lua la roast, iar fiecare s-a pregătit temeinic pentru cei șapte reprezentanți ai terapiei prin comedie din sezonul 14.

Glumele acide făcute, dar și reacțiile pe care Șerban Copoț, Dan Badea, magicianul Robert Tudor, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Cheloo le-au avut, telespectatorii le pot afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Marian Godină a venit cu un „mandat de roast”. „Și-a îndreptat lama” către Cheloo... Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Radu Pietreanu i-a pus pe jurați să joace teatru: „Ne-a umilit așa cum nu a făcut-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x