iUmor

DUMINICĂ, ora 21.00

Înalt, cârlionțat, talentat sportiv! Fetelor, el este fratele lui Mihai Bendeac, juratul de la „iUmor”!

 
+5 click pentru
galerie

Nu de multe ori, Mihai Bendeac, juratul de la „iUmor”, a vorbit despre familia lui sau viața personală. E drept, telespectatorii au aflat că e foarte apropiat de mama lui, dar puțini știu că are un frate mai mic. Unul care nu-i prea seamănă, dacă e să ne luăm după aparențe!

Înalt, cârlionțat, talentat sportiv: acestea sunt trăsăturile care l-ar putea caracteriza pe Andrei Bendeac, elev la unul dintre liceele de top din Capitală. Liceanul nu vrea să profite de celebritatea fratelui său mai mare, așa că muncește foarte mult pentru a-și concretiza visurile.

Adolescentul joacă bascht de performanță și este talentat, iar nu mică ne va fi mirarea dacă vom afla de el peste ani din vreun ziar sportiv.

Ca model, Andrei îl preferă pe Michael Jordan, cel care îl inspiră în cariera de sportiv. Cu toate că nu au pasiuni comune, Andrei și Mihai sunt apropiați și se ajută necondiționat.

Ce părere aveți de fratele juratului „iUmor”?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe