Antena Căutare

Ioana State, amuzantă cât cuprinde: ”Am observat că nu mai este la modă bichonul ca animal de companie. Acum este păunul. Când pă unul când pă altul...”

Ioana State este o altă finalistă a emisiunii, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Ioana State este o altă finalistă a emisiunii, care se află la doar un pas distanță de a câștiga cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”.

Prestația a fost foarte apreciată de telespectatori, care i-au acordat voturile pentru a ajunge în finala show-ului. Însă ce ne-a pregătit pentru această seară?

Un număr senzațional, plin de umor și ironii, poante și nu numai. Și cum ai putea să nu o placi, mai ales când se amuză pe un ton glumeț: „Ceea ce ți-e destinat, va găsi o cale să ajungă la tine. Mulțumesc Poștei pentru amenzi!”

Ioana State, oferă pe scena iUmor câteva sfaturi pentru cei care vor să slăbească. ”Toată treaba este pe psihic. Repetă mereu - ”voi slăbi”, dar fă-o în gând că este urât să vorbești cu gura plină...”, spune concurenta.

Și, maaaare atenție doamnelor, Ioana State, spulberă mituri: ”Am aflat că nu toți bărbații înșeală. Sunt doar multe femei care se cred într-o relație!”

Vă reamintim că Ioana State, o angajată a unei companii de IT, care până acum și-a făcut prietenii virtuali să râdă, a vrut să afle dacă are umor și offline. Ioana și-a luat inima în dinți și s-a supus scrutinului și nu a greșit! Da, Ioana, ne-ai făcut să râdem cu gura până la urechi!

Mihai Bendeac a venit la iUmor îmbrăcat cu haina bunicului său: ”Are 50 de ani!” Haina, căci bunicul e mult ma veteran!... Cheloo: „Eu cred că acum domnul Mane Voicu are un tremur de genunchi drept fantastic!”. Finalistul nu a tremurat deloc ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x