Antena Căutare

Iubita lui Bendeac, pe scena iUmor: "Mi-am dat seama de iubirea lui, din prima seară". Juratul nu a mai rezistat și a sărit să o sărute: "Am despărțit un cuplu"

O domnişoară brunetă, cu mult sex-appeal, s-a prezentat pe scena iUmor, ca iubita lui Bendeac. Însă, de la numărul iniţial, până la modul în care au evoluat lucrurile este o cale luuungă şi picantă.

O domnişoară brunetă, cu mult sex-appeal, s-a prezentat pe scena iUmor, ca iubita lui Bendeac. Însă, de la numărul iniţial, până la modul în care au evoluat lucrurile este o cale luuungă şi picantă.

"Eu sunt iubita lui Bendeac. Mi-am dat seama de iubirea lui, din prima seară", după care s-a dezlănţuit nebunia. "Să se pupe, să se pupe!". Cine? Mihai cu Bianca Rotbasan şi Delia cu... iubitul concurentei. Say what? Exact.

Însă poveştile noastre de iubire au fost curmate, iar cei doi juraţi au rămas cu buza umflată. Delia a fost sedusă şi abandonată, iar Bendeac s-a aflat cam in aceeasi situaţie, dupa ce spirirtele s-au cam ... agitat.

Bianca Rotbasan a primit două Like-uri și un Unlike, fix din partea "iubitului său secret".

"Zici că e un fel de Mărioara Murărescu". Dragoș Cristea și-a refăcut viața și i-a făcut praf pe jurați: "... "Eu mă uit la el și îmi privesc moartea". Melcul amuzant l-a exasperat pe Bendeac. Juratul s-a întins pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x