Antena Căutare

Alida Coman, supărată rău de tot pe iubit, își varsă oful prin (i)Umor: "Marceeeel? Iubireee?! Ești aici? Ăsta nu-i unde îl arată GPS-ul"

Pentru prima oară în cele șapte sezoane de iUmor, show-ul are și o semifinală în participă cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Și Alida Coman se află printre ei. 

Alida Coman, supărată rău de tot pe iubit, își varsă oful prin (i)Umor: "Marceeeel? Iubireee?! Ești aici? Ăsta nu-i unde îl arată GPS-ul"
Alida Coman

Alida Coman se prezintă în fața juraților supărată rău de tot pe iubit și își varsă oful prin (i)Umor!

Cu o apariție inedită, concurenta echipată cu cagulă și lanternă îl caută pe iubitul Marcel, prospăt echipat cu un GPS care... surpriză! A dat eroare!

Concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Articolul continuă după reclamă

Câștigătorul semifinalei se va alătura celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro din data de 13 decembrie.

Paul Mirea și glumele lui scurte revin în semifinala iUmor: "2019 a fost anul moaștelor. Toate babele și-au dat che... Iluzionistul Bogdan Sylar i-a fermecat pe juraţii de la iUmor cu trucurile sale! Cheloo: "Sunt convins că am fost p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x